Nyheter

Välkommen till Guldläge – Skellefteå

Materielleverans av Swedeck systemet till HSB som bygger bostadsrätter i korsningen Södra Järnvägsgatan och Repslagargränd i centrala Skellefteå. I brf Guldläge hittar du lägenheter för livets alla faser. Du ska flytta hemifrån, flyttar ihop för första gången eller när du kort och gott tröttnat på villalivet. Namnet? Ja det är en blinkning till stadens industriella […]

Materielleverans av Swedeck systemet till HSB som bygger bostadsrätter i korsningen Södra Järnvägsgatan och Repslagargränd i centrala Skellefteå. I brf Guldläge hittar du lägenheter för livets alla faser. Du ska flytta hemifrån, flyttar ihop för första gången eller när du kort och gott tröttnat på villalivet. Namnet? Ja det är en blinkning till stadens industriella och idrottsliga arv samt till det faktiska läget nära busstorg och tågstation. HSB brf Guldläge rymmer 87 bostadsrätter med tillgång till både hiss och garage i huset samt gemensam bastu/relax och övernattningslägenhet.

Förutom materielleverans av Swedeck systemet, står Spanform även för det konstruktions- och ritningsunderlag som erfordras för ett komplett bjälklag. Projektet beräknas vara klart prel. kvartal 1, 2024.

Entreprenör : NCC Sverige AB

Fakta om HSB brf Guldläge
Antal bostäder: 87
Antal rum: 1-5 rok, 28-148 kvm
Inflyttning: Prel. kvartal 2-4, 2024