Nyheter

Ledig tjänst, konstruktör

Vill du vara med att vidareutveckla en fantastisk konstruktion in i framtiden? Vi på Spanform söker nu en kreativ och framtidsorienterad konstruktör för att vara med på vår resa i att ta Swedeck systemet in i 2030-talet. Systemet har sitt ursprung i SSAB:s specialdivisioner från början av 80-talet. Sedan 2020 har vi påbörjat en resa […]

Vill du vara med att vidareutveckla en fantastisk konstruktion in i framtiden?

Vi på Spanform söker nu en kreativ och framtidsorienterad konstruktör för att vara med på vår resa i att ta Swedeck systemet in i 2030-talet. Systemet har sitt ursprung i SSAB:s specialdivisioner från början av 80-talet.

Sedan 2020 har vi påbörjat en resa med att verkligen återta vår position på marknaden samt att vidareutveckla våra systemlösningar in i framtiden. Vi har fram till idag byggt upp en kunskapsbaserad organisation med olika funktionaliteter. Nu är vi i ett läge där vår konstruktionsavdelning behöver förstärkas med ytterligare kunskap och kreativitet för att fortsätta vår resa. Är du den vi söker?

Vi har per årsskiftet order för en normal årsproduktion för 2022 och arbetar för närvarande med projekt som kommer genomföras Q4 2022 och 2023.

Kravspecifikation

Civil- eller högskoleingenjör eller liknande.

Erfarenhet som konstruktör.

Erfarenhet och vana i K-projektering, ritningsframställan, projektera armeringsritningar i Revit.

Erfarenhet i AutoCad är meriterande samt i att ha arbetat med beräkningsprogram Strusoft Concrete Beam eller liknande.

Arbetsplatsen är företrädesvis knuten till huvudkontoret i Nässjö. Vi har också kontor i Stockholm varför delar av arbetstiden även kommer att ske där. Möjlighet till hemarbete medges vid önskemål.

Om Spanform

Spanforms organisation består idag av 5 tjänstemän vara

v en är ansvarig för konstruktionsavdelningen. Vi är en kunskapsorienterad slimmad organisation med stort individuellt ansvar. Vi konstruerar samt producerarar från början till slut och Swedeck systemet ingår i regel som en väsentlig del i respektive projekts stomuppbyggnad.

Spanform är ett helägt dotterbolag till Pentec Nordic. Pentec Nordic håller främst på med försäljning av metodsystem för vätsketätning av betongkonstruktioner. I koncernen finns också NBT Sanering AB som håller på med utförandetjänster när det rehabilitering av betongkonstruktioner.

Varje bolag i gruppen utgör en helt egen och fristående enhet med fullt ekonomiskt ansvar.

För dig

 

Vi erbjuder en arbetsplats under utveckling som du får vara med och skapa. Vi har god ordning och reda, vi följer kollektivavtal samt har de bästa pensions och försäkringslösningar på plats. Du kommer att få stort ansvar men samtidigt det stöd du behöver för att utveckla både dig själv och företaget. I din omgivning (arbetskamrater) kommer du att ha tillgång till hög kompetens och stor kunskap inom alla områden som träffar ett företag. Du blir således en viktig del i ett väl fungerande system som bygger på individuell kunskap i en kultur som lättast beskrivs som ”högt i tak”.

Om framtiden

En anställning hos oss innebär ett nära samarbete med vår konstruktionschef, vår försäljningsavdelning samt vår projektavdelning. Arbetet är helt fristående med beaktande att det oftast ingår i en projektgrupp och du har fullt ansvar över din egen tid.

Du kommer också arbetat nära övriga bolag i koncernen då alla mer eller mindre är inblandade i arbeten som rör konstruktionsutformning. Vi har flera nära samarbetspartners som hjälper och kompletterar i pågående projekt.

Vi arbetar också med produktutveckling i hela koncernen vilket innebär att vi också försöker utveckla våra produkter och tjänster inom nya användningsområden samt skapar nya metoder att förbättra nuvarande existerande lösningar.

Vid frågor kontakta Anders Falk, 0720-758 265

anders.falk@pen-tec.se

Vi ser fram emot din ansökan!